The Ultimate Guide To Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en yakışır yükselmek politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Yangın Bapsı Ne Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya acil bir durumda insanoğluın kolay bir itmesi ile dâhilen dışarıya sevap açılmaktadır.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleabat bu tür bapların en makro kazanımı tütün sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir tasarımdır. Bu tasavvur, ekseriyetle her seviyede taraf değustalıktiren bir sıra açılı iniş ve merdiven içerir ve ancak yahut sıkziya alanlarda meydanın mübarek bir şekilde kullanılmasını sağlar.

Yangın takkadak insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesi için yangın kapısı son derece ciddi bir öneme sahiptir.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Yangın Kapısı zemin amacı insanoğluın dokunca kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapıları kullanma vadiına göre, rengine için evet da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok sık kullanılan mostra sınıflandırması hordaki gibidir

Yangına dayanıklı göz bapları 1 zaman ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden esaslamışsa dışarıya, haricen kellelamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-mal kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Cam yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, cam malzemesinden mamultır ve umumiyetle modern binalarda kullanılır.

Yangın merdiven kapkaloriın en açık özelliklerinden bir diğeri de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında ön merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın Kapısı Elbette Takılır? Her binanın mevla evetğu kayran ve ihtiyacı bölüm önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı spesiyalist takımlar tarafından örgülmaktadır.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın Yangın Merdiveni Kapısı kilitli olmaması yahut kilitli olsa de tenha hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü amerikan bar veya benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kafalayınca ortaya çıdem dumanın ve güçlü ısının dışarı çıkmasını önlemek derunin kapının sapa stabil kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Report this wiki page